Lieve berichten!

 • If I would have to describe our overall satisfaction with Simone with only one word, then it would be – incredible!
  She hepled us tremendously during her first few days of visit by enabling us to get some precious hours of sleep. Then, once we recovered, she explained us thoroughly all basic things we need to know for our day-to-day life with the little one. She gave us valuable tips and advices, kept track of all Aleksa’s main daily activities and filled out the post-natal book neatly. Lastly, she cleaned the house and did loundry, we couldn’t possibly ask for more! We enjoyed her company as she was very natural and spontanious person, very friendly and easy going. We recommend Simone to other families with little kids!Kind regards,
  Nikola
 • We hebben een fijne en gezellige kraamweek achter de rug met dank aan Mirelle.
  Op haar eerste dag viel ze met haar neus in de boter, omdat we de verjaardag van ons oudste dochtertje niet zomaar voorbij wilde laten gaan. Dus verjaardagsbezoek en kraamvisite in 1, maar dat was geen enkel probleem voor Mirelle.
  Elke ochtend bracht ze gezelligheid met zich mee en hielp bij het opstarten van de dag en verwende ons door ontbijt en lunch te maken.
  Tevens had ze veel geduld met ons oudste dochtertje en werden ze al snel “vriendinnen”.
  Het was een ontspannen en gezellige kraamweek waar we alle 4 heel positief op terug kijken, bedankt lieve Mirelle!!!
 • Op 31 augustus 2019 is onze zoon, 2 weken eerder dan gepland, geboren. Vanaf dat moment zijn wij voor het eerst ouders. Prachtig, maar opeens komt er ook zoveel op je af.
  Hoe zit het met borstvoeding? Lukt dat eigenlijk wel….. en dan de slapeloze nachten, het huishouden wat blijft liggen…..er is zoveel waar je aan moet denken (en niet) en wat is het dan heerlijk dat je dit allemaal even los kan laten door de hulp van De Kraamspecialist. Dat er een expert is die voor je kan en wil zorgen en je zo veel mogelijk handvaten geeft om je het vertrouwen te geven in wat je als kersverse ouders echt even nodig hebt.Ruim van te voren hebben wij ons aangemeld bij De Kraamspecialist. Wij hebben gekozen voor dit team door de persoonlijke touch op de site. En daar is niets aan gelogen. Wat een fijn, betrouwbaar en zorgvuldig kraambureau.
  Snelle reacties, heldere afspraken en oprechte mensen met passie voor hun beroep en zo veel kennis.2 dagen na de bevalling verlieten wij aan het einde van de middag het ziekenhuis. We hebben de Kraamspecialist geïnformeerd dat wij naar huis gingen en onze kraamhulp Brenda stond direct voor ons klaar om ons de nodige informatie te geven voor de eerste avond/nacht. Wat is er snel geschakeld en wat fijn dat er nog iemand op de valreep kon komen. Zo’n eerste avond is toch wel even spannend.
  De tips die we meekregen waren echt gericht op ons gezin, onze situatie en ons zoontje die wat onder gewicht was. Geen standaard ‘’verhaal’’.

  De volgende ochtend was Brenda keurig op tijd en heeft ons de hele week in de watten gelegd en voorzien van zo veel handige informatie. Je kan haar alles vragen en merkt uit haar antwoorden dat ze een giga rugzak met kennis met zich mee draagt.
  Ze is reuze zelfstandig door gewoon op zoek te gaan naar de spullen die ze nodig heeft en het niet continue te sparen. Dat scheelt zo veel energie. Verder is ze een aanpakker en weet zaken goed uit te leggen door er praktijkvoorbeelden en de nodige dosis humor bij te gebruiken. Ze heeft lieve extra’s als verrassing en is enorm gastvrij naar bezoek toe.
  De week met Brenda is voorbij gevlogen!

  Als leken begonnen wij aan de kraamweek en na een fantastische week stonden wij als zelfverzekerde ouders Brenda uit te zwaaien. Heel veel dank voor de onwijs goede zorgen. Alle lof!

 • Mirelle heeft afgelopen week kraamzorg aan ons geleverd en we zijn hier zo enthousiast over dat we dit hier wilden laten weten en een leuke recensie wilden achterlaten:) Ze is nu net klaar en we hebben zo veel aan haar ondersteuning, hulp en tips gehad en van haar aanwezigheid genoten dat we het echt jammer vinden dat ze weg moest. We hebben dus de afgelopen dagen kraamzorg van Mireille ontvangen en zijn hier dus echt ontzettend tevreden over. Mijn man en ik hebben heel veel gehad aan al haar tips over de verzorging van onze dochter. Ze heeft ons veel geleerd en veel gedaan voor en met onze dochter. We hebben haar ook een week lang overladen met vragen en op alles had ze antwoord. Dit alles doet Mireille op basis van veel ervaring en natuurlijke… en wanneer ze iets niet weet checkt ze bepaalde protocollen of bij collega’s. Van te voren leek het vooral mijn man wel intens of vreemd, om een onbekende de hele dag dagen lang over de vloer te hebben, maar zo voelde het helemaal niet! Het voelde meteen heel vertrouwd en steunend en daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Mirelle heeft mij ook heel erg geholpen met de verzorging en ondersteuning voor mezelf,zowel fysiek als mentaal. Zo’n bevalling is toch niet niks dus moest hier echt even van bijkomen. Mirelle heeft mij ook nog heel erg geholpen bij de borstvoeding wat ontzettend fijn was. Precies na de 7 a 8 dagen hebben we het idee dat we het helemaal aan kunnen met z’n drietjes al had ze dus prima langer mogen blijven 😉 Echt een topper is ze!Groetjes,
  en tot de volgende keer
 • Ik ben 15-10-2019 bevallen van een zoon en was de volgende ochtend thuis. Ik heb aangegeven geen student te willen en mijn voorkeur ging uit naar Mirelle.( Er werd het laatste moment toch nog gevraagd of er een student me mocht en ik heb toegestemd en zeker geen spijt van gehad )
  In mijn kraamtijd had ik Mirelle en student Coby en wat ben ik tevreden ! Ik ben een moeder van 5 en wat hadden ze een geduld voor de kinderen en wat hebben we gelachen! Ik ben super tevreden over deze twee aanwinsten die mijn familie erbij heeft, mijn kinderen zijn allemaal gek op beide. Bij mijn vorige kraamweken nooit een traan laten vallen maar nu toch echt gebeurd. Bedankt dames voor een mooie tijd !!
 • Toen wij erachter kwamen dat we zwanger waren, werd ons door de verloskundige meteen geadviseerd de kraamzorg te regelen. Hij adviseerde ons de kraamspecialist en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad.
  Al vanaf het begin af aan was het contact erg informeel en direct, wat wij als zeer plezierig hebben ervaren. Hele korte lijnen.Chantal kwam bij ons thuis voor het intakegesprek. Het was een enorm fijn gesprek waarbij goed besproken werd wat onze wensen waren en hoe wij de kraamperiode voor ons zagen. Daarnaast werden toen al verschillende tips gegeven voor na de bevalling, wat wij zeer op prijs stelden.Als kraamverpleegkundige kregen wij Femmie. Femmie was fantastisch. Ze was erg vrolijk en lief, voor allebei onze kinderen. Femmie voelde onze huissituatie heel goed aan en ging daarin mee zodat wij zoveel mogelijk onszelf konden zijn en toch optimale hulp kregen. Iedere dag werden alle controles uitgevoerd en werden wij voorzien van allerlei weetjes en tips. Aan deze weetjes hebben wij erg veel gehad. Je kon merken dat Femmie jarenlange ervaring heeft en precies weet waar zij het over heeft. Als wij een hele slechte nacht hadden gehad, stuurde zij ons even terug naar bed (ook mijn man) zodat wij even bij konden komen en nam zij de zorg van onze baby over. Na een zware bevalling te hebben gehad (welke bevalling is niet zwaar), kan je zo toch even bijkomen voordat je er weer alleen voor staat. Je wist gewoon dat onze dochter bij haar in erg goede handen was. Wij hebben een top tijd gehad met Femmie en zijn haar hiervoor erg dankbaar.

  Wij zijn erg tevreden over Femmie en over de kraamspecialist. De kraamspecialist heeft enorm goed naar ons geluisterd en als er iets aan de hand was, werd er meteen actie ondernomen en dat terwijl in bevallen ben in de drukste maand van het jaar. Grote klasse.

  Arabel en Chantal nogmaals enorm bedankt dat jullie onze kraamperiode een feestje hebben gemaakt met jullie adequate handelen. X

 • Wat hebben wij een heerlijke kraamweek achter de rug! Omdat ik zelf ook even in de kraamzorg heb gewerkt was het toch wel spannend om nu aan de andere kant te staan maar door Corine had ik er alle vertrouwen in!Ze bracht ontzettend veel rust en gezelligheid met zich mee. Corine wist ons gerust te stellen als we wat onzeker waren en ook kon zij onze vragen goed beantwoorden. Corine stuurde ons ook elke dag even naar bed, dat soms met wat tegenzin ging, maar toch erg nodig was.Als afsluiter hebben we de laatste dag even een gebakje gegeten omdat we zo een leuke tijd samen hebben gehad. Had het niet anders gewild! Corine bedankt voor deze heerlijke week!

  Liefs Joey, Lisa en Noah????

 

 • Wij hebben een heel bijzondere tijd gehad met Corine in onze kraamweek. Buiten dat zij ons super veel tips en tricks kon leren, was zij ook een heel goed luisterend oor voor ons. Na de ontzettend zware en heftige bevalling was het erg fijn dat Corine ons verhaal (wel geteld 300x? ????) rustig aan hoorde. Het is dat wij ons gezin niet meer verder willen gaan uitbreiden, maar anders stond de Kraamspecialist (met een pluim aan Corine) weer boven aan ons lijstje!Super bedankt voor alles, jullie hebben ons compleet gemaakt

 

 • Duizend maal dank aan de power vrouwen van De Kraamspecialist.
  Het contact is snel (goed bereikbaar), persoonlijk (zeer betrokken), deskundig (ze weten echt waar ze het over hebben en denk mee in specifieke gevallen en problematiek), vriendelijk (gewoon heel aardige mensen), professioneel (het blijft ook zakelijk en dat is fijn).Alles wat je wilt als je zwanger bent en vooral als je net bevallen bent en in zo’n fragile staat van zijn bent. Niet alleen je kind, maar ook als moeder!
  Het was mij een kraamweekje wel na de geboorte van mijn tweede kindje. Allerbeste Arabel en Corine waren daar en hebben mijn fysiek en mentaal ongelofelijk goed verzorgd. Net als de rest van mijn gezin. Dankzij deze heldinnen hadden we een goede start van een nieuw leven samen.DANK DANK DANK

 

 • It’s difficult to express how much help De KraamSpecialist gave to me and my family in the days following my child’s birth. Aaltje worked hard to make sure that I was rested and that my son was perfectly looked after during my kraamweek. Arabel also visited to make sure that everything was running smoothly. Today was Aaltje’s last day and although she left us well-prepared as new parents (or as much as one can be), I know we’ll miss her in the days and weeks to come.

 

 • Ik ben geen kraamvrouw maar wel een mede collega (zzper) van de kraamspecialist.
  Wat een super bureau!!
  Heel betrokken en meegaand met collega’s.
  Er is voor alles wel een oplossing.
  Ladies ga zo door !! Jullie zijn een topteam samen
 • Op donderdag 13 juni is onze zoon Boaz geboren, we zijn toen nog 4 nachtjes met z’n drietjes in het Boven IJ ziekenhuis gebleven. Op maandag 17 juni mochten wij weer naar huis. Daar werden we ontvangen door Monique van de kraamspecialist, zij maakte ons in een korte tijd wegwijs in het ouderschap en stimuleerde ons even te gaan rusten met z’n drietjes, dat was een heel goed plan, al snel waren wij vertrokken naar droomland. Helaas kon Monique niet bij ons blijven en zouden wij de volgende dag een andere kraamhulp  krijgen, spannend! De volgende dag stond Corine voor de deur, een lieve, zorgzame, deskundige kraamhulp die ons in de watten heeft gelegd. Het was fijn dat zij aanwezig was in ons prille gezinsleven. Zonder zich op te dringen heeft zij ons bijgestaan en ze ging heel liefdevol met ons en onze zoon om. Corine is zorgzaam, vrolijk en heeft humor, eigenschappen die wij heel erg konden waarderen. We hebben het fijn gehad met elkaar en de tijd vloog voorbij, daarom hebben wij nog een extra dag kraamzorg aan gevraagd om het op een prettige manier af te sluiten (Dat zegt genoeg). Wij raden de kraamspecialist aan ieder jong gezin aan!Liefs Arthur, Tamara en Boaz
 • Met Brenda aan onze zijde hebben we een heerlijk relaxte kraamweek gehad. Ondanks dat het ons derde kindje betrof, was het toch erg fijn en nuttig haar adviezen en tips te horen. Brenda was kundig, rustig en bovendien erg lief voor onze twee andere kinderen. We zijn heel blij dat zij bij ons was!
 • Morgen zijn Brenda en Mirelle voor het laatst bij ons, we zullen ze missen. Ze hebben van onze kraamweek een ontspannen droomweek gemaakt. Gezellig, warm en zorgeloos genieten van onze dochter Kine terwijl onze peuter Kobe mee mocht helpen en verrast werd door Brenda’s piratenboot van fruit. Dames bedankt voor jullie goeie zorgen en hulp, Veel liefs Marijke Esther Kobe en Kine

 

 • We hebben een hele fijne kraamtijd gehad mede door de deskundige en vooral ook lieve hulp van Nanine! Ze was erg flexibel, dacht met ons mee, gaf ons erg veel praktische tips en vooral ook veel vertrouwen na een onrustige start. Dank je wel voor de goede zorgen en we raden iedereen de Kraamspecialist en Nanine in het bijzonder zeker aan!

 

 • Beste mensen van de Kraamspecialist,Graag schrijf ik bij dezen een review over de fantastische dame die ons in de kraamweek heeft geholpen.Op 2 januari is onze zoon Pepijn in het OLVG Oost geboren. De bevalling was ’s nachts begonnen en jullie collega Yvonne kwam in de loop van de ochtend naar het ziekenhuis en voegde zich bij onze verloskundige om mij door de weeën heen te loodsen. Dit deed ze fantastisch! Toen ik op een gegeven moment ‘medisch werd’ had ze weg kunnen gaan, maar ik had zo veel steun aan haar begeleiding, dat ze de rest van de bevalling gebleven is – tot aan het begin van de avond. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor hoe ze mij actief gesteund heeft.

  De volgende morgen kwam Yvonne bij ons thuis en ook hier heeft ze veel voor ons betekend. Haar no-nonsens doch liefdevolle aanpak was heel prettig. Ze heeft mij al snel weer op de been gekregen met het bieden van een helpende hand, lekkere power-shakes en de nodige aanmoediging – en mijn vriend wegwijs gemaakt in het vaderschap. Ze kwam professioneel en betrokken over en we hadden ons geen fijnere hulp kunnen wensen in de eerste week met onze zoon. Ze heeft ons klaargestoomd voor het ouderschap en ons goed op weg geholpen. Dat geldt overigens ook voor Simone, die twee dagen meeliep met Yvonne.

  Hartelijk dank dus voor de goede zorgen

 

 • “De kraamspecialist was het perfecte kraambureau voor ons. Ze zijn kleinschalig en erg betrokken. Dit merkten we meteen doordat onze kraamhulpen Samantha en Mirelle goed op de hoogte waren van hoe de bevalling was verlopen en daarop konden anticiperen met de zorg die geleverd moest worden. Verder is er tijdens de intake heel goed geluisterd naar onze “wensen” en dit was duidelijk ook te merken in de zorg die we kregen. Samantha en Mirelle waren opmerkzaam en erg professioneel maar gelukkig ook flexibel en niet te streng en strikt. Ze hebben er op een liefdevolle manier voor gezorgd dat ons hele gezin in die week na de bevalling kon bijkomen. De Kraamspecialist heeft gezorgd voor een perfecte match tussen ons gezin en de kraamhulp, waarvoor ik iedereen erg dankbaar ben. Dit heeft zeker bijgedragen aan een vlot herstel.”Succes! En ik raad jullie aan iedereen aan!Groetjes, Charlotte
 • Ik weet niet waar ik een lief bericht kan achterlaten dus ik doe het maar zo. Ik had Mirelle en Simone als Kraamzorg dames. Geschenk uit de hemel. Ik kwam na 4 dagen uit het ziekenhuis en dan dames stonden meteen voor me klaar. Ontbijt, praatje en heel veel steun. Alsof ik ze al jaren kon. Ik heb alles kunnen vragen en niks was teveel voor ze. Met een lach en een traan heb ik afscheid genomen. Ze waren ook zo lief voor Liam, eigenlijk wilde ik geen afscheid nemen, dat hebben we dus ook niet gedaan, het was tot later! Liam heeft gewoon 2 tantes erbij!
 • Een betere start hadden we ons niet kunnen wensen! Dank je wel lieve Kaylee voor alle adviezen, handige tips, de hulp in huis, je lieve zorg voor de baby en je ervaring als moeder! En Chantal en Arabel DANK voor de goede match met Kaylee en alle zorg op maat.
 • Fantastische kraamweek gehad met Inge! Inge was ontzettend behulpzaam en georganiseerd. Dit was echt een verademing voor ons! Voordat ze kwam hadden we nog geen idee van hoe fijn het eigenlijk is om goede kraamhulp te hebben. Na de eerste dag was het echt de uren aftellen totdat ze weer kwam de tweede dag. Vandaag zojuist de eerste dag zonder Inge gehad, blij dat we zoveel hebben geleerd en dat zij het goed heeft achtergelaten!

 

 • Lieve Chantal, lieve Arabel,

Wat een ontzettend fijne en ontspannen kraamweek hebben wij denzij jullie mogen ervaren. Opbeurende woorden na nachten slecht slapen, eindeloos geduld met borstvoeding, ontbijtjes op bed, lege wasmanden, haren invlechten van onze dochter om 8 uur’s ochtends, lekker koken maar vooral de rust die er was als Chantal in huis was en altijd je vragen kunnen stellen aan de expert, want dat is ze! Ook ik had dat nodig ondanks dat het ons vierde kindje is en ik zelf verloskundige ben.

Arabel veel dank voor het inzetten van Chantal in ons gezin en Chantal, je bent de beste!

Liefs Karolien en Stefan

 • “Bij de geboorte van ons tweede kind kregen wij kraamhulp vanuit de Kraamspecialist. Corine, onze toegewezen kraamhulp, was geweldig! Ze was kundig, grondig en niets was te veel. Daarnaast was ze ook heel lief voor onze oudste dochter die rondliep en uiteraard ook moest wennen aan de nieuwe situatie. Ze zorgde goed voor mij en onze zoon op het kraambed, stond open voor alle vragen en zorgde ervoor dat het huishouden bleef draaien en dat alles zonder uitgesproken aanwezig te zijn. Mochten we nog een derde kind verwachten geven we haar graag weer als voorkeur op! Wij waren heel erg tevreden en kijken terug op een hele fijne kraamperiode, mede dankzij deze hulp!

 

 • Wij zijn heel erg blij met de hulp die we van de kraamspecialist hebben gehad. Patricia heeft ons vertrouwen gegeven, ontzettend veel geleerd en veel uit handen genomen. Het was heel fijn haar in huis te hebben!

 

 • We vonden het heerlijk om na onze pittige bevalling heerlijk in de watten te worden gelegd. Vooral de handige huis tuin en keuken tips voor mijn kleine meid hebben me veel zelfvertrouwen gegeven voor de komende tijd. Het gemak, de rust maar ook de gezelligheid van Chantal R. en Saskia maken dat wij de kraamspecialst aan iedereen zouden aanbevelen. Onze kraamperiode was een top tijd! Dank jullie wel

Liefs Anita ,Martin, Alexander en kleine Sofia

 • Wat een heldinnen werken er bij De Kraamspecialist! Het was een feest om Chantal G in huis te hebben. We hebben heel veel van haar geleerd en ze was fantastisch met onze zoon Floris. Ook de nazorg van Chantal R met betrekking tot het geven van borstvoeding was top! Dames, we kunnen jullie niet genoeg bedanken! 

 

 • I am very happy that I have found the Kraamspecialist. As an expat in the Netherlands , there are many new things to learn about having a baby here – this can sometimes be overwhelming, so finding the right specialists makes such a difference. Having a kraamzorg available after delivery to help with a new baby is a wonderful benefit in the Netherlands. I feel in safe hands with the Kraamspecialist and feel that the owner Arabel Roelofs delivers her work with genuine passion and care, and goes above and beyond with her work – this really makes a difference for a new mum to be. I look forward to the assitance of my Kraamspecialist when the baby comes next year.

 

 • I am living in Amsterdam and have just gave a birth to my lovely son 5 days ago. I have been suggested KraamSpecialist for the KraamZorg service and I was curious about it since I heard lots of different experiences about it from the other mothers. From day number 1 until now it is the most relaxing, so comforting and very educative experience I ever had. Me and my boy’s well being is perfectly taken care of and the house is in great shape. My food, my sleep and my comfort is in good hands so as my son’s sleep track and his progress is watched over. I am greatly educated about sleeping schedule and the breastfeeding techniques so I am already in comfort and all work easily. I recommend every mother and mothers to be to have such a help near you, to ease the first week of your motherhood and learn from the best. Thank you so much ladies for making my new life that easy and for taking care of us that good ?

 

 • Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad! Na een lange bevalling werden we alle drie in de watten gelegd door Karin, Brenda en Arabel, en dat was zo fijn!! Eerlijk gezegd zag ik best een beetje op tegen de kraamweek, om iemand zo veel tijd bij je in huis te hebben terwijl je zelf ook nog zoekende en onzeker bent. Tijdens de intake heb ik deze zorgen gedeeld, en daar is echt wat mee gedaan! Karin en Brenda waren zo lief en behulpzaam, wat ons echt veel vertrouwen heeft gegeven! Nogmaals superbedankt voor alles!!

 

 • Wat vliegt de tijd! Inmiddels is Merlijn alweer 6 weken oud en is ons mannetje al zoveel groter en wij als kersverse ouders al flink wat wijzer. Wat waren de eerste dagen bijzonder (spannend) en wat was de hulp van de kraamspecialist fijn en professioneel. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen dan Chantal. Naast alle goede zorgen en o zo belangrijke tips, ook nog eens een heel leuk mens! Dankjulliewel!

 

 • Thanks again Brenda for giving Johan such a good start into his life! We don’t know how we would have done it without you. You are a life saver 

 

 • Monique heeft ons geholpen om een fijne, relaxte kraamweek te kunnen genieten. Prettig in aanwezigheid als persoon, behulpzaam & goede begeleiding –> een echte KraamSpecialist !

 

 • Ik heb onwijs kunnen genieten van mijn kraamtijd dankzij de geweldige hulp van Arabel die ons thuis kwam helpen opstarten en Chantal die ons de rest van de week doorsleepte! Ik heb de Kraamspecialist leren kennen als een bedrijf met hart voor de zaak, passie voor hun werk maar vooral veel menselijkheid en oog voor de personen! Er wordt net een beetje extra gedaan zonder dat je daar om vraagt. Veel kennis, ondersteuning, geduld, uitleg en liefde!

 

 • Als je persoonlijke matching, betrokkenheid en fijne kraamhulp zoekt; ga dan naar de Kraamspecialist!

Lieve Arabel, Aaltje was een geschenk uit de hemel. Precies wat wij zochten en nodig hadden; lekker no nonsense, humor, ‘streng’ voor mij (wat ik écht nodig had anders zat ik op dag 2 al in de laptop) maar bovenal heel goed voor mijn kindje en ons als nieuwe ouders :). Ben erg blij dat we voor jou gekozen hebben en zijn vooral positief verrast door de goede match met Aaltje want die matching vind je lang niet overal. Keep up the good work! We gaan Aaltje missen!

 

 • Ruim een maand geleden hebben wij kraamzorg ontvangen van de Kraamspecialist. Wat waren we blij met onze kraamhulp Chantal G., die niet alleen kundig maar ook heel vrolijk was! Arabel, de eigenaresse van de Kraamspecialist, probeert goed in te schatten welke kraamhulp bij welk gezin past, en dat was dus goed gelukt.  (En ze gaf ook aan dat als het niet klikt, je dit gewoon aan haar aan kunt geven. Fijn, die ruimte.)

 

 • Ik was erg blij met echt een soort ‘extra’ wat de Kraamspecialist biedt. Ik heb eerst bij een ander kraambureau gezeten en ik merkte veel verschil: de Kraamspecialist is heel persoonlijk (Arabel kent m’n naam en de naam van m’n kind uit haar hoofd en ze kent mijn situatie) en is goed en vooral ook laagdrempelig bereikbaar (je kunt niet alleen bellen en mailen maar ook appen en krijgt snel antwoord). Daarnaast is Arabel lactatiekundige, wat betekent dat haar kraamhulpen hier extra kennis over hebben én dat ze een kort lijntje met haar kunnen hebben over vragen over de borstvoeding. En een bezoek van Arabel om mee te kijken en advies te geven is natuurlijk zo gepland.

 

 • Arabel kwam de intake doen, waarbij we al heel veel vragen konden stellen en ze lekker praktisch mee dacht. Verder vond ik het geweldig dat toen wij na de bevalling om 17.00u thuiskwamen, er kraamhulp was! (Arabel kwam zelf.) Niet veel bureaus kiezen ervoor om zo laat op de dag nog een kraamhulp te sturen – voor ons betekende dit een heel relaxte eerste nacht.

Al met al waren wij dus heel enthousiast over de Kraamspecialist; ik kan dit kraambureau dan ook van harte aanraden! 🙂

 

 • Hele fijne kraamweek gehad dankzij de Kraamspecialist! Karin heeft ons na een heftige bevalling erg goed op weg geholpen met onze kleine meid, naast alle praktische hulp was het erg gezellig om haar in huis te hebben. Toen er problemen waren met de borstvoeding ondernam Karin ook snel actie door de lactatiedeskundige in te schakelen, Arabel. Met Arabel haar kalme approach en handige tips kan ik nu eindelijk ontspannen borstvoeding geven! Dames, echt hartelijk dank voor alles en ga zo door! Liefs, Nathaly Fernandez

 

 • Wij wilden jullie aangeven dat wij ontzettend blij zijn met de kraamzorg van Assia bij ons thuis deze week! Zij is echt een ster die onze kraamweek tot een groot succes maakt door haar professionele aanpak, prettige communicatie en betrokkenheid en al het extra werk (zoals schoonmaken en heerlijk eten koken) wat zij verzet. Iedere dag dat zij binnenkomt zijn wij weer blij!! En we zien op tegen de dag dat ze ons weer gaat verlaten 

Tot zover,

Groeten,
Bart-Joris en Joyce

 

 • I’m very pleased with Chantal. I believe we had a good connection, which is very important in such intimate period. She is very professional and made me feel at ease physically & mentally. She also went out her way for more information which was very helpful for me! MANY thanks Chantal!

Mayumi

 • Ik kan terug kijken op een geweldige kraamweek met asha !  Wij mochten haar eerste gezin zijn bij de kraamspecialist en wat heeft ze het top gedaan. Ik ben blij dat ik voor de kraamspecialist heb gekozen, het contact tijdens me zwangerschap was al heel positief en dan mag ik ook nog zo een leuke kraam verzorgster krijgen.

Dankjewel voor alles !

 • 29 mei ben ik bevallen van een tweeling.moest een paar dagen in het zh verblijven had meteen contact gehad met Arabel. ze zei meteen dat ik me geen zorgen moest maken en dat alles geregeld werdt. Toen ik thuis kwam had ze meteen een kraamzorg geregeld en volgende dag kreeg ik assia wat een top meid is dat een kraamzorg uit duizenden. I heb echt genoten met haar zat zo goed dat iedereen dacht dat het een vriendin van me was. De klik met me kids was echt top met pijn in me hart moest ze helaas weer weg. Maar zou der graag nog wel een paar dagen langer houden. Bedank voor de top tijd. Danielle

 

 • Ik heb een fantastische kraamtijd gehad dankzij De Kraamspecialist! Arabel zorgde er persoonlijk voor dat alles prima geregeld was. En ze wees Corine aan ons gezin toe, wat een schot in de roos was, want ze paste perfect bij mij en ons gezin. Haar kundigheid, zorgzaamheid, harde werken maar vooral ook de gezelligheid heb ik heel erg gewaardeerd! Groetjes Nathalie
 • Vanaf het moment dat Mirelle aanbelde en bij ons binnen stapte voelde het meteen heel vertrouwd. Los van haar goede zorgen, handige tips en fijne adviezen is ze ook een heel lief en fijn iemand om bij je in de buurt te hebben. Het voelde eigenlijk alsof er een lievelingstante bij ons in huis was om ons dochtertje, mijn vriend en mij te vertroetelen.Met haar enthousiasme, brede glimlach en gezelligheid maakte ze van elke dag een feestje (ik zal de bakjes vers fruit incl. parasolletje nooit vergeten).Mirelle heeft ervoor gezorgd dat wij onbezorgd hebben kunnen wennen en genieten van ons lieve dochtertje en ze heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd!