Het team

Chantal R.

Ik ben Chantal Rooze, moeder van 2 dochters en 3 bonus kinderen.

Na mijn opleiding ben ik de bejaardenzorg ingegaan. Daarna full time moeder geweest en tijdens deze periode heb ik meerdere opleidingen gedaan. In 2009 heb ik besloten de kraamzorg in te gaan wat ik met veel liefde en passie doe.

De zorg voor moeder en kind, maar ook de papa’s en ander kinderen tellen mee in deze prachtige week die ik met jullie mag beleven!

Elles

Ik ben Elles Kruijt, moeder van twee zonen. Ik ben met heel veel plezier werkzaam bij de Kraamspecialist, een geweldig en gezellig bedrijf.

Het gezin een onbezorgde, relaxte, leerzame maar vooral ook gezellige kraamweek te bezorgen en dan na 8 dagen met een gerust hart de deur achter je sluiten, wetende dat je de ouder met het gevoel “Yes we kunnen het” achterlaat is voor mij een geweldig gevoel, daar doe je het voor.

Ik spreek prima engels en kan mij tot een bepaald niveau ook in het duits verstaanbaar maken.

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk ernaar uit.

Karin B.

Ik ben Ka, moeder van een zoon & dochter en oma van een kleinzoon! Ik zit bij de Kraamspecialist helemaal op mijn plek. Ik ben hier terecht gekomen door een oud klasgenoot die al werkzaam was bij de Kraamspecialist. 

Iedere dag ben ik weer dankbaar dat ik weer een nieuwe papa en mama op weg mag helpen met adviezen en tips om ervoor te zorgen dat na de kraamweek, de papa en mama het zelf kunnen! Steeds weer dankbaar als het gezin blij is dat je er bent.. Elk gezin is ten slotte anders! 

Het belangrijkste, dat je na de kraamweek met een gerust hart de deur achter je dicht kan trekken om weer naar een ander gezin te gaan. Wie weet is dit de volgende keer bij jou/jullie! 

De foto, is met mijn eigen kleinzoon, waar ik ook de kraamweek heb mogen doen! (ivm de knuffel die ik geef)

Liefs Ka… 

Femmie

Hallo, ik ben Femmie en vanaf mijn achttiende jaar ben ik werkzaam als kraamverzorgster.

Tijdens de periode dat ik kinderen kreeg ben ik tijdelijk gestopt. Toen de jongste vier jaar was geworden, ben ik weer gaan werken als kraamverzorgster, hetgeen ik nog steeds met veel plezier doe.

Wie weet tot snel……

Brenda

Hoi… ik ben Brenda, vanaf mijn 18e kraamverzorgster! Dus een echte oude rot in dit prachtige vak.

Met mijn ruime ervaring hoop ik nieuwe ouders een stevige basis te geven zodat ze na de kraamweek vol vertrouwen de toekomst samen met hun kindje tegemoed kunnen zien.

Natuurlijk probeer ik tijdens de kraamperiode het gezin zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’.

Verder houd ik zelf enorm van gezelligheid en verwen het kraamgezin graag waar ik kan.

Groetjes en wie weet…tot snel!
Brenda

Patricia

Hoi aanstaande ouders,

Ik ben Patricia en ben vanaf 2009 kraamverzorgster.

Dit is het mooiste beroep heerlijk om al die lieve gezinnen op weg te helpen en ze aan het eind van de week zelfverzekerd achter te laten.

Ben super blij dat ik vanaf 1 december 17 bij dit super team mag komen werken met allemaal top collega’s.

Wie weet tot snel.

Mirelle

Hallo ik ben Mirelle Kerstens, getrouwd en moeder van een dochter.


Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij de Kraamspecialist .
Ik heb er vreselijk veel zin in om de nieuwe baby’s te verwelkomen en moeder en kind bij te staan in de eerste dagen zodat ze op de laatste dag dat ik er ben een toekomst vol vertrouwen tegemoet gaan.

Wie weet tot gauw dan gaan we samen een mooie tijd van maken…

Liefs Mirelle

Yvonne

Hallo a.s. papa’s en mama’s!

Mijn naam is Yvonne. Moeder van twee volwassen zoons. Na vele omzwervingen in banen land, ben ik in 2021 begonnen bij de Kraamspecialist! Dit was mijn droombaan, al van kinds af aan.

Ik vind het geweldig om een week lang nieuwe, en soms ook al ervaren ouders bij te staan in de zorg voor hun kleintje, en ze alles te leren wat ze nodig hebben, om na mijn vertrek samen te doen. 

Hopelijk zien we elkaar gauw een keer! 

Inge

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Inge, ik werk sinds 2018 met veel plezier bij de Kraamspecialist. 

De kraamzorg heeft mij altijd al aangetrokken. Het mooiste van dit beroep vindt ik dat ik de ouders bij de start of uitbreiding van gun gezin kan begeleiden en ze na de kraamweek helemaal zelfverzekerd kan achterlaten. 

Wie weet tot ziens in jullie kraamweek!

Sandra Plug

Hallo, 

Ik ben Sandra, moeder van een dochter en zoon. Wij hebben thuis een hond en meerdere katten, wat ik ook super gezellig vind. Ik heb heel lang bij Prenatal gewerkt en ben nu, na bij de Vrijbuiter te hebben gewerkt, werkzaam bij de Kraamspecialist. Dit werk vind ik echt enorm leuk om te doen. Het helpen bij de bevalling en het ondersteunen in de kraamtijd. Het blijft heel mooi om bij zo iets intiems te mogen zijn. 

Misschien tot snel. 

Groetjes, 

Sandra 

Marian

Dag, Ik ben Marian en werk al jaren als kraamverzorgster. Voor mij is het een heel bijzonder en leuk beroep. Het is leuk en interessant om je werk bij zoveel verschillende mensen te mogen doen. Al die verschillende mensen hebben een ding gemeen, ze hebben een nieuw mensje op de wereld gezet en willen daarvoor het beste. Onze taak om hen de eerste week zo goed en prettig mogelijk op weg te helpen. Tussen alle werkzaamheden door geniet ik van de leuke gesprekken waar ik heel veel van opsteek. Ik hoop natuurlijk dat dat wederzijds zal zijn.

Groetjes, Marian

Natascha

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Natascha. Ik ben trotse moeder van twee dochters en drie lieve volwassen bonus kinderen. 

Na jaren in de verkoop en horeca gewerkt te hebben, ben ik mij gaan omscholen tot kraamverzorgende. Dit is iets wat ik met heel veel plezier en liefde doe. Elke keer is het weer bijzonder om de ouders te helpen met hun prachtige kindje en hun te ontzorgen in de kraamweek. 

Lieve groet en wie weet tot in de kraamweek. 

Yvonne Joseph

Hallo! 

Ik ben Yvonne

Als Kraamverzorgende vindt ik het fijn een plezierige sfeer te creëren tijdens het ondersteunen van gezinnen.  Ik vindt fijn om kersverse ouders goeie voorlichting te geven en mee te denken met betrekking tot het behouden van rust en regelmaat in het huishouden.

Het geeft mij voldoening bij het afsluiten van de kraamweek ouders zelfverzekerder het ouderschap te zien ingaan. Want daar doe ik het voor.

Coby

Hallo aanstaande ouders,

Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 4 geweldige kleinkinderen!
Dus door de wol geverfd zal ik maar zeggen ????
Graag kom ik jullie dan ook helpen in die eerste belangrijke,leuke en spannende week.
Zodat jullie alle tijd hebben om te wennen aan jullie nieuwe gezinssituatie!

Groetjes Coby

Hanane

Hoi aanstaande mama’s, papa’s (grote broer en grote zus). Mijn naam is Hanane, ik ben trotse mama van drie lieve kinderen. ik ben van Marokkaanse komaf en spreek ook de Arabische taal. Ik ben dol op kinderen en als jong meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde werken. Na mijn eigen ervaringen met kraamverzorgsters wist ik het zeker; ik wil kraamverzorgster worden. Deze droom is uiteindelijk uitgekomen en doe ik dit werk nu met veel passie. 

Elk gezin verdient de beste zorg en als kraamverzorgende help ik elk gezien zo goed mogelijk op weg. Zodat het gezin na de kraamweek weet dat ze het zelf kunnen. 

Wie weet tot snel. 

Liefs, 

Hanane 

Ria

Hoi mijn naam is Ria. 

Ik ben sinds 1 juni 2021 met veel enthousiasme begonnen bij De Kraamspecialist. 

Ik werk sinds 1996 in de kraamzorg. In 2017 ben ik eventjes uit dienst geweest om als oppas oma aan de slag te gaan. Dit heb ik uiteraard met veel plezier gedaan, maar nu is het tijd om weer lekker te gaan kramen! 

Ik spreek behalve Nederlands, redelijk goed Engels en Duits en ik bel dol op huisdieren. 

Bianca

Ik ben Bianca, getrouwd en woon in Hoorn en heb een dochter.

Ik werk al jaren in de kraamzorg en doe het met heel veel plezier en passie.

Sinds 2020 werk ik met heel veel plezier bij de kraamspecialist.

Het leuke van mijn vak vind ik dat ik de nieuwe kersverse ouders en de overige kinderen kan adviseren, ondersteunen en dingen te leren zodat ik ze aan het eind van de kraamweek vol vertrouwen achter laat.

Wie weet tot snel.

Groetjes Bianca

Marina

Beste aanstaande ouders, mijn naam is Marina. Ik werk al een tijdje in de kraamzorg en doe dit met veel plezier!

Mijn doel is om jullie een gezellige, leerzame en ondersteunde kraamweek te bieden, zodat jullie aan het eind van de week kunnen zeggen, het was fijn en gezellig, maar vanaf nu redden wij ons wel!

Hopelijk tot snel

Sharon

Ik ben Sharon, getrouwd met twee kinderen en sinds kort werkzaam bij de Kraamspecialist. Ik ben nieuw in het vak, maar geniet al volop van het ondersteunen van jonge gezinnen en het begeleiden bij de geboorte van een kindje. 

Hopelijk tot snel. 

Groetjes,

Sharon 

Sandra

Hallo! 

Ik ben Sandra, moeder van een dochter en een zoon. Allebei jong volwassen. Ik ben al een tijdje met veel plezier en passie werkzaam bij De Kraamspecialist. Ik wil er samen met de nieuwe ouders een mooie kraamweek van maken, en in de kraamweek genoeg adviezen en informatie bij brengen. Zodat ze na de kraamweek de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet gaan. 

Wie weet tot snel. 

Liefs, Sandra 

Amber

Hallo papa en mama to be! 

Mijn naam is Amber, ik maak deel uit van het team bij de Kraamspecialist. Ik heb al heel wat jaartjes in de zorg op mijn CV staan. Begonnen in de gehandicaptenzorg en daarna als verpleegkundige aan het werk gegaan.Hierna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en zo ben ik in de kraamzorg gekomen. 

Ik ben heel zorgzaam en vind het iets heel moois om de zorg van het kersverse gezin deels op mij te nemen. Om deel uit te mogen maken van de eerste kwetsbare dagen in deze periode is iets wat ik erg mooi vind en waarin ik mij ook echt geroepen voel. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat ik na de kraamperiode het gezin met voldoende kennis achter kan laten. 

Wie weet zien wij elkaar snel! 

Liefs, 

Amber

Annouk

Heey, mijn naam is Annouk. 

 Het mooiste aan mijn beroep vind ik, dat ik de ouders mag begeleiden in de eerste week met hun nieuwe kleintje. Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat de ouders met een zelfverzekerd gevoel  na de kraamzorg achter te laten. 

Ik spreek Nederlands en engels. 

Groetjes Annouk

Saskia

Mijn naam is Saskia, mama van een Dochter en een Zoon. 

Tijdens de kraamperiode van mijn zoon, realiseerde ik mij, dat mijn kraamverzorgende het mooiste beroep van de wereld had. Nadat mijn horeca carriere ten einde kwam, nam ik een omweg, via de ouderen en thuiszorg om uiteindelijk bij de Kraamzorg uit te komen. 

Een steentje bijdragen, aan de mooiste periode in jullie leven, ik voel mij een gezegend mens.

Annouk

Heey, mijn naam is Annouk. 

 Het mooiste aan mijn beroep vind ik, dat ik de ouders mag begeleiden in de eerste week met hun nieuwe kleintje. Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat de ouders met een zelfverzekerd gevoel  na de kraamzorg achter te laten. 

Ik spreek Nederlands en engels. 

Groetjes Annouk

Sarah

Hallo allemaal! Mijn naam is Sarah en ik werk sinds kort als kraamverzorgster. 

Ik kom zelf uit een groot gezin en heb altijd affiniteit gehad met kinderen. Ik kan zeggen dat ik mijn passie heb gevonden in dit prachtig beroep. Je deelt iets heel speciaals met het gezin en er is niets mooiers dan hen ondersteunen en begeleiden. 

Ik leer ook weer heel veel want geen gezin is het zelfde en dat maakt dit vak afwisselend. Het geeft mij enorm veel voldoening als de ouders zelfverzekerder zie aan het einde van de kraamweek. 

Ik ben blij dat ik mag bijdragen aan een gezonde start voor ouders en kind.

Aaltje

Onze Aaltje is aan het genieten van haar welverdiende pensioen!

Karin

Onze Karin is met haar welverdiende pensioen!