Klachten

Om jouw gezin een goede start te geven, zijn we er voor je tijdens je zwangerschap, bij je bevalling en natuurlijk in de kraamtijd. We willen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt en de service waar je blij van wordt. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze kennis, kwaliteiten en dienstverlening.

Ben je ondanks dat ergens niet tevreden over, dan hopen we dat je dit aan ons laat weten. Want dan kunnen we kijken wat nodig is om tot een oplossing van je klacht te komen.

1. Het beste is natuurlijk als je je klacht bespreekt met de betreffende medewerker van de KraamSpecialist.

Meestal werkt een gesprek verhelderend en leidt dat tot een oplossing van de klacht. Onze medewerkers zijn immers professionals die je graag goed helpen. Je mag verwachten dat zij samen met jou proberen je onvrede weg te nemen en je probleem op te lossen. Als onze medewerker niet in staat is je klacht te verhelpen, zal hij of zij dit met je bespreken.

2. Je kunt je klacht ook telefonisch of per mail aan ons kwijt.

We zullen ons dan inzetten om tot een oplossing te komen waar jij je in kunt vinden. Wij streven er naar om binnen 1 week de klacht te hebben behandeld en afgerond.

3. Je schrijft ons een brief.

Binnen een week ontvang je een schriftelijke bevestiging en informatie over hoe we je klacht zullen behandelen.